Fran Rajs iz Nize pokraj Našica bit će poznat kao najmlađi dječak koji je zasvirao s Prljavim kazalištem. Dogodilo se to na snimanju ovotjedne rubrike 'Petkom s Petkom', u kojoj je mali Slavonac imao priliku upoznati svoj omiljeni bend.

Fran Rajs iz Nize pokraj Našica bit će poznat kao najmlađi dječak koji je zasvirao s Prljavim kazalištem. Dogodilo se to na snimanju ovotjedne rubrike 'Petkom s Petkom', u kojoj je mali Slavonac imao priliku upoznati svoj omiljeni bend. Bodalec, Houra i ekipa svom su vjernom fanu priredili pravu intimnu svirku, a cijelu njegovu obitelj pozvali da im budu gosti na prvom koncertu Prljavaca u pulskoj Areni. Kako Jasenko Houra izvodi Heroja ulice, uz pratnju jedanaestogodišnjeg dječaka, pogledajte u inMagazinu.

Splitska pjevačica Zorica Kondža otvorila je srce našem Davoru Gariću i ispričala priče iz mladosti o kojima nikada nije javno govorila. Prisjetila se bliskog susreta s policijom u Rogotinu kada je umalo završila iz rešetaka zajedno sa svojim bendom. Govori i o neobičnom događaju kada ju je na pozornici udario grom nakon čega je učinila nešto što nitko nije očekivao. Što je sve Zorica proživjela u svojoj karijeri saznajte u emisiji.

Svake godine ekipa zagrebačkog Zoološkog vrta ponosi se brojnim prinovama. Ipak ove godine, njihov broj narastao je za jednog jako posebnog, ali i tajnovitog mladunca. Riječ je o prvoj bebi bjelorukog gibona u povijesti Zoološkog vrta grada Zagreba. Simpatičnu životinjsku priču donosi ekipa inMagazina.