InMagazin donosi intervju s hrvatskim estradnim divama! Nakon prošlogodišnjih zajedničkih koncerata, Radojka Šverko, Gabi Novak i Tereza Kesovija i ove godine svoje obožavatelje časte turnejom.

InMagazin donosi intervju s hrvatskim estradnim divama! Nakon prošlogodišnjih zajedničkih koncerata, Radojka Šverko, Gabi Novak i Tereza Kesovija i ove godine svoje obožavatelje časte turnejom. Za sebe kažu kako nikad jedna na drugu nisu gledale kao na konkurenciju te da ih osim glazbe veže i prijateljstvo. U početku nisu vjerovale u projekt, ali su ubrzo shvatile da je moguće spojiti tri sasvim različita karaktera i glasa.

Kamere inMagazina zabilježile su razgovor s Mirsadom Bečirovićem, jedinim reprezentativcem i osvajačem prve medalje za Hrvatsku u judu za slijepe. Mirsad, 39-godišnji Karlovčanin, niže sportske uspjehe, a ima crni pojas u taekwondou i judu te zeleni u karateu.

Ekipa inMagazina donosi priču o postnatalnoj depresiji koja se često zanemaruje i gura pod tepih, a pogađa od 10% do 15% žena nakon što rode dijete. Gledatelji će doznati koji su simptomi, kako nastaje i kako utječe na odnos prema bebi.