SUBOTA 17.15

Slovenka Katarina Čas nedavno je završila snimanje filma u kojem glumi zaručnicu slavnog Ala Pacina. Upravo nju je oskarovac Martin Scorsese izabrao između tisuću kolegica da uz Leonarda DiCaprija glumi u filmu ´Vuk s Wall Streeta´. Toliko je očarala slavnog redatelja da je u filmu, umjesto Švicarku, glumila Slovenku te je u jednom kadru i pokazao njihovu zastavu. Novinarki Ivani Nanut ova simpatična glumica otkrila je sve detalje sa snimanja te kakvi su u pravom životu Marin Scorsese, Al Pacino i Leonardo DiCaprio.

Kraljica domaće estrade Severina uskočila je u skijaško odijelo i buce, no i dalje izgleda zanosno. Severina je ovih dana izazvala pomutnju u austrijskom skijalištu Nassfeld. Budući da je u pitanju omiljeno odredište i hrvatskih skijaša, mnogi su se poželjeli fotografirati sa slavnom pjevačicom. Kako se Severina snašla u snježnim radostima te što je to prvi put u životu napravila na snijegu, otkrit će nam naš Davor Garić.

Zadnji uspjeh glumca kojemu ne treba posebna najava Rade Serbedžije je hollywoodski spektakl ´Legenda o Herkulu´. Riječ je o skupoj produkciji u kojoj glumi uz bok zvijezdi Sumrak sage. Film je krenuo i u domaća kina što je bio povod za razgovor s poznatim glumcem. Što je sve otkrio Maruši Stamać, gledatelji će doznati u inMagazinu.