Spektakularnim koncertom u prepunom primoštenskom klubu, Dino Merlin krenuo je na glazbeni put oko svijeta.

Spektakularnim koncertom u prepunom primoštenskom klubu, Dino Merlin krenuo je na glazbeni put oko svijeta. Slavni bosanskohercegovački kantautor započeo je turneju povodom izlaska novog albuma "Hotel Nacional", koji je u prvom tjednu prodaje zauzeo visoko osmo mjesto na Billboardovoj top ljestvici najprodavanijih world music albuma. U ekskluzivnom razgovoru za inMagazin, ovaj miljenik publike otvorio je dušu i iskreno progovorio o braku, ljubavi i obitelji.

Noć koju mnogi s nestrpljenjem iščekuju i službeno je iz nas. Zadarska noć punog mjeseca događanje je kojem se podjednako vesele i djeca i odrasli kako bi na trenutak, pod sjajnom mjesečinom, bez javne rasvjete, uživali u susretu nekadašnje bodulske i vlaške tradicije. Dašak minulih vremena donosi vam ekipa inMagazina.

Vještice, anđeli, štrumpfovi i crvenkapice tek su neki od likova koje ste ovoga vikenda mogli zateći na ulicama grada Senja. 43. godinu zaredom Senjski karneval ugostio je tisuće veselih maškara u jednoj od najvećih karnevalskih povorki. U emisiji pogledajte djelić atmosfere karnevalskog slavlja.