Novo izdanje modnog projekta Cro a Porter, koji okuplja najeminentniju listu domaćih dizajnera u svojim redovima, svake sezone posjetitelje i medije vodi na uzbudljivo putovanje, u svijet produkcije i kompletnog modnog doživljaja.

Novo izdanje modnog projekta Cro a Porter, koji okuplja najeminentniju listu domaćih dizajnera u svojim redovima, svake sezone posjetitelje i medije vodi na uzbudljivo putovanje, u svijet produkcije i kompletnog modnog doživljaja. Ove sezone, od 9. do 12. travnja, odvodi nas u svijet filma, odnosno u jedan od najvećih europskih filmskih studija. Kroz četiri dana izmijenit će se čak 28 dizajnerskih imena, abecednim redom - Anamarija Asanović, Arileo, Boris Pavlin, Etne Maar, Even East Vedrana Sardelića, Hippy Garden, Ivan Ledenko, Ivanman, JET LAG, Linea Exclusive i mnogi drugi.

Zagrebačka filharmonija i Sandra Bagarić uz pratnju prijatelja - Martine Tomčić, Đanija Stipaničeva, Renate Sabljak i Ervina Baučića, a sve pod vodstvom maestra Ive Lipanovića, održat će večeras u 19.30, humanitarni koncert u KD Vatroslav Lisinski. Ekipa inMagazina donosi dašak atmosfere.

Koji je bolji - talijanski ili hrvatski pršut, koja je tajna poljičkog soparnika, koji taj dio Hrvatske hrani već stoljećima, kakvog su okusa kobasice s orasima te gdje se uzgajaju prve eko pastrve. Tradicionalna gastronomija u modernom ruhu s Drugog hrvatskog festivala hrane i vina stiže u vaše domove. Prilog pogledajte u emisiji inMagazin.