Stipe Drviš, bivši svjetski boksački prvak i njegova supruga Erika ekipu inMagazina su ugostili u svom domu u Puli.

Stipe Drviš, bivši svjetski boksački prvak i njegova supruga Erika ekipu inMagazina su ugostili u svom domu u Puli. Za kamere inMagazina su se prvi se put snimali sa svojom kćerkicom Lanom. ´Nekada bih otišao na petnaest - dvadeset dana od kuće, pogotovo ljeti, a sad to više ne mogu. Već nakon dan - dva Lana mi nedostaje´, kazao je poznati boksač.

Čini se da je očinstvo vragolastog Stipu itekako promijenilo, iako se isto ne bi moglo reći za brak budući da je sa suprugom, odbojkašicom, u vezi već 18 godina te tvrdi da je njihov odnos ostao isti. ´I dalje ja ništa ne radim. Erika sve obavlja. Pravi sam Dalmatinac.´, našalio se Stipe Drviš, dok ga je supruga ipak pohvalila kako tu i tamo iznese smeće i promijeni ribicama vodu. Ali je zato pravi tata. Gledatelji će se u to uvjeriti u prilogu Ružice Đukić.

Za predstavljanje ove 15-godišnje mlade dame dovoljno je samo reći da je nakon dvostrukog osvajanja Australian Opena postala prva juniorska tenisačica svijeta. Ana Konjuh već 4 godine živi sama, a za ispite u dopisnoj školi uči između mečeva. Sretna je što je zbog uspjeha prepoznaju na ulici. Skromnu i simpatičnu mladu tenisku nadu gledateljima će predstaviti Saša Knežić.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju