U rubrici ´Petkom s Petkom´ poznati voditelj ugostio je legendarnog glazbenika Rajka Dujmića koji je ove godine nagrađen Porinom za životno djelo.

Gledajući humorističnu seriju ´Dva smo svijeta različita´ gledateljima je sigurno za oko zapeo mladi glumac Adi Hrustemović koji je utjelovio lik Pipuna. Pipun je sin Fadila Opančića, ravnatelja kazališta u ovom popularnom humorističnom serijalu. InMagazin gledateljima donosi intervju s glumcem koji je na nagovor roditelja upisao glumu, a koji je na račun serije i svog lika dobivao samo pohvale. Što je još o sebi otkrio, gledatelji će vidjeti u intervjuu s Ivanom Nanut.

Rajko Dujmić je hrvatski glazbenik i skladatelj, najpoznatiji kao vođa grupe ´Novi fosili´, gdje je i proveo veći dio svoje karijere. Njihova najprodavanija ploča ´Budi uvijek blizu´ iz 1981. godine je postigla dijamantnu nakladu te je prodana u gotovo 500 tisuća primjeraka. Na njoj se nalaze najveći hitovi Rajka Dujmića i Novih fosila poput pjesama ´Tonka´, ´Plava košulja´ i ´Ključ ispod otirača´. U rubrici ´Petkom s Petkom´ poznati voditelj ugostio je legendarnog glazbenika Rajka Dujmića koji je ove godine nagrađen Porinom za životno djelo. Počeo je Fashionweek u Zagrebu. Kamere inMagazina gledatelje će odvesti na ovaj modni događaj.