Novinarka inMagazina, Sanja Kuzmanović, doznala je kako se rashlađuju stanovnici zagrebačkog Zoološkog vrta te podnose li vrućine lakše nego mi.

U ovim vrućim ljetnim danima, sladoled nam je svima omiljena poslastica, a u ovom osvježenju na visokim temperaturama s jednakim oduševljenjem mogu uživati i naši četveronožni prijatelji. Novinarka inMagazina, Sanja Kuzmanović, doznala je kako se rashlađuju stanovnici zagrebačkog Zoološkog vrta te podnose li vrućine lakše nego mi.

Mljet je otok na kojem se isprepliću mitovi, legende, divlja priroda i autentična gastronomija. Obožavaju ga brojni bogataši koji ga na svojim jahtama vjerno posjećuju iz godine u godinu. Zbog čega je toliko omiljen i kada kreće obnova mosta srušenog kako bi Tito s jahtom mogao uploviti u nacionalni park doznala je ekipa inMagazina.

Sljedeća priča u inMagazinu poziva gledatelje da saznaju nešto više o izvornom slavonskom znamenu - zlatovezu. Nekad se on radio na dvorovima, u crkvama i bogataškim obiteljima a danas je dio dobro čuvane slavonske tradicije i krasi brojne nošnje.