U subotu su otvoreni 18. Dani hrvatskog filma u Orašju čiji je osnivač legendarni hrvatski glumac Ivo Gregurević.

U subotu su otvoreni 18. Dani hrvatskog filma u Orašju čiji je osnivač legendarni hrvatski glumac Ivo Gregurević. Otvorenju su nazočili glumica Barbara Nola, Goran Navojec, Vedran Mlikota, Vinko Brešan, Nives Ivanković, Mia Begović, Leona Paraminski i mnoga druga renomirana glumačka imena. Na otvorenju je prikazan film ´Šuti´ Lukasa Nole, a Ivana Nanut donosi nam razgovore s glumcima i djelić atmosfere.

Počelo je modno ludilo. Domaćin fashion weeka ovaj tjedan je New York, zatim London pa Milano i, na kraju, Pariz. U četiri iduća tjedna doznat ćemo trendove za proljeće ljeto 2014. godine. No, prije toga prisjetit ćemo se aktualnih trendova za ovu, jesensko zimsku sezonu. Ako ste još uvijek u dilemi što obavezno nabaviti kako bi bili u trendu – ova priča je za vas.

Prvi tjedan škole je iza nas, pa je ekipa inMagazina tim povodom popričala s Ivanom Delač i Sandijem Cenovom, čija su djeca ove godine krenula u prvi razred. Za ekipu inMagazina otkrili su kako je izgledao prvi tjedan, koji su dojmovi o školi, učiteljici, učenju i strahovima.