Da je koračanje kroz život u vjeri puno jednostavnije, posvjedočili su sugovornici u inMagazinu. Marija Husar osjeća se ispunjenom, Ivana Marić zahvalnom, Ana Rucner moli se svakog dana, a Jasmin Stavros nastoji živjeti ponizno.

Svatko tumači vjeru na svoj način. No, većina ljudi će se složiti kako ona predstavlja  znanje i povjerenje, dar Božji, nadnaravnu snagu. Da je koračanje kroz život u vjeri puno jednostavnije, posvjedočili su sugovornici u inMagazinu. Marija Husar osjeća se ispunjenom, Ivana Marić zahvalnom, Ana Rucner moli se svakog dana, a Jasmin Stavros nastoji živjeti ponizno. Svoja iskustva podijelili su s Jelenom Prpoš.

Sofiju Loren, Tinu Turner, Joan Collins ne veže samo status seks simbola, već i činjenica da su poznate bake. Nisu najmlađe bake u povijesti, ali su najseksi bake na svijetu. Dok svjetski magazini zbrajaju svoje lijepe bake, ekipa inMagazina je napravila svoju listu.
Glumicu Vlastu Ramljak gledatelji više od dvije godine nisu imali priliku gledati na malim ekranima. No, otkad je prihvatila ulogu Tamare u Larinu izboru, ovu svakodnevno se pojavljuje na malim ekranima u večernjim satima. Tim povodom je s Vlastom razgovarala ekipa inMagazina te otkrila detalje o njezinoj najvećoj životnoj tuzi, ali i neopisivim radostima, najboljim ulogama i izazovima.