Na veliko oduševljenje mnogih Dubrovčana, a i okolice, u Dubrovnik nakon više od dva desetljeća dolaze Bajaga i Instruktori

Na veliko oduševljenje mnogih Dubrovčana, a i okolice, u Dubrovnik nakon više od dva desetljeća dolaze Bajaga i Instruktori, gdje će na svom koncertu u Culture Clubu Revelin odsvirati najveće hitove od kojih su mnogi i dan danas dobro poznati svim generacijama. U emisiji inMagazin pogledajte izvještaj s koncerta.

Ekipa inMagazina donosi priču o lažnim profilima poznatih osoba. Mnoge javne ličnosti, često i ne znaju da vode i virtualni život na društvenim mrežama. Krađa identiteta, odnosno postavljanje lažnih profila na Facebooku ili Twitteru, postala je specifičan problem digitalnog doba. Najčešće žrtve kradljivaca identiteta su političari, glumci, novinari, pjevači. Nepoznate osobe otvaraju profile u njihovo ime i tako, zavaravajući javnost, smišljeno narušavaju ugled onih koje „predstavljaju”, ali i ostvaruju određenu materijalnu dobit.

Jeste li znali da vam kukuruz može pomoći u zaustavljanju želje za slatkom hranom? U emisiji inMagazin otkrijte pet namirnica koje su spasonosne za svaku ženu dok ih trese PMS i želja za slakim postaje neizdrživa. Znati koje to namirnice zaustavljaju želju za čokoladom, dobro će doći i svima koji žele skinuti nekoliko kilograma viška, a pri tome ne gladovati.