SRIJEDA 17.25

Vjenčanja, razvodi, događaji koji su nas rastužili i razveselili, skandali, uspjesi sportaša i glumaca te neuspjesi pjevača i misica. Ukratko, sve što je obilježilo proteklu 2013. ekipa inMagazina donosi u detaljnom pregledu godine.

Purica, bakalar, odojak, sarma, čobanac... Tome još pridodajte bezbroj vrsta kolača i dobili ste idealnu hrvatsku blagdansku trpezu. Ekipa inMagazina istražila je što sve na svoj blagdanski i novogodišnji stol serviraju poznati Hrvati. InMagazin doznaje i tko se od njih aktivno uključuje u pripremu jela, a tko vješto zaobilazi kuhinju.

U posljednje vrijeme mnogi vlasnici ne žele da slavlja koja donose ovi blagdanski dani zaobiđu njihove četveronožne prijatelje - pse! Ove su godine i njihovi voljeni psići dobili poklone, a neki ne mogu odoljeti crvenim kapicama za svoje ljubimce! Ekipa inMagazina u Londonu je provjerila kako vlasnici slave sa svojim kućnim ljubimcima.

Ekipa inMagazina doznala je koji su poznati Hrvati u protekloj godini postali roditelji, prisjetila se nesreće Jasmina Stavrosa na Kronplatzu te sudske bitke Anđe Marić.

Podravka je kraj godine obilježila humanitarnim akcijama. Nakon što je na zagrebačkom Cvjetnom trgu od Dolcelinih muffina složen golemi medvjedić Lino, malim slasticama razveselila su se djeca iz doma u Nazorovoj. No, osim hranom i čajem, u suradnji s Hrvatskom glazbenom mladeži Podravka je Zagrepčane razveselila i plesom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju