SUBOTA 17.15

Prije nego što nastupi sa svojim ocem, glazbenom legendom Mišom Kovačom u Lisinskom, Ivana Kovač je na promociji albuma „Crno vino, crne oči“ okupila veliki broj glazbenika i prijatelja. Ekipa inMagazina je naravno posjetila promociju te saznala sve o novim pjesmama koje većinom potpisuje Dražen Zečić. Na albumu su još sudjelovali Tonči i Vjekoslava Huljić, Pero Kozomara, Denis Dumančić i mnogi drugi.

Pilates za trudnice glasi kao najbolja i najsigurnija metoda treninga za vrijeme trudnoće. Ovim se programom jačaju mišići abdomena, duboki mišići kralježnice i zdjelice, popravlja držanje, smanjuju bolovi u leđima i poboljšava balans. Benefiti su i pravilna mehanika disanja, sigurna mobilnost, održanje mišićnog tonusa, bolja cirkulacija i relaksacija. Rezultati ovog treninga očituju se u lakšem porodu, ugodnijoj trudnoći i bržem oporavku poslije poroda. Ekipa inMagazina o pilatesu je pričala i s poznatom glumicom Doris Pinčić!

Povodom petog rođendana inMagazina, voditeljica Mia Kovačić i Dalibor Petko uputili su se u potragu za najvjernijim fanovima emisije. Put ih je odnio u Cernu, mjesto pored Županje. Službenica u osiguravajućoj kući, Katarina Cindrić, vjerni je gledatelj inMagazina, a dok je gledala svoju omiljenu emisiju, u dnevni boravak joj je upala ekipa donoseći pune ruke poklona. Koga je Mia probudila, tko se uplašio kamera te kako zvuči bećarac o inMagazinu, pogledajte ove subote na Novoj TV.