NEDJELJA 17.10

U vrijeme blagdana, mnogi posjećuju svjetske gradove kao što su Pariz, Milano ili London. Nekoliko mjeseci prije prosinca, luksuzni britanski hoteli angažiraju najpoznatije svjetske kreatore da im okite božićnu jelku. Gostima je to posebna atrakcija, a uz kićenje, vrsni kuhari osmišljavaju različite recepte. Kako bi doživljaj bio potpun, uz čaj i slastice, u londonskim se hotelima pazi da je svaki detalj inspiriran adventom. Kako to izgleda i koje su kolače osmislili za ove blagdane, istražila je ekipa inMagazina.
U sklopu naše blagdanske akcije ´Ljubav se dijeljenjem množi´ sudjelovao je i Igor Mešin. Poznati glumac i voditelj se zbog plemenitog cilja uputio u svoju osnovni školu. Tamo je s učenicima izrađivao ukrase i poklone za štićenike domova za nezbrinutu djecu. Prvašići su Igora poistovjetili s ulogom koju je imao u Našoj maloj klinici pa su oslovljavali kao Mileta, vozača Hitne pomoći koji nas je tako često nasmijavao! Druženje s prvašićima bilo je idealna prilika za ekipu inMagazina da sazna i kakav je Igor bio u toj dobi.
Ekipa inMagazina gledatelje će odvesti u Berlin gdje će upoznati dvije prijateljice, Jule i Anni, koje su ostavile svoj posao kako bi se posvetile novom, neobičnom zanimanju. Prije svega mjesec danas pokrenule su online magazin za samce. Usamljena srca iz Berlina javljaju im se na e-mail, a one odlaze u njihove domove gdje ih fotografiraju i intervjuiraju. Ivana Nanut posjetila ih je u njihovu domu i popričala s njima o njihovom novom poslu i naravno, ljubavi.