Gledatelji i ove nedjelje imaju priliku podsjetiti se priloga koje su mogli vidjeti u IN magazinu proteklog tjedna.

Gledatelji i ove nedjelje imaju priliku podsjetiti se priloga koje su mogli vidjeti u IN magazinu proteklog tjedna:
U Zagrebu je održana svečana premijera dokumentarnog filma o nogometnoj karijeri, ali i privatnom životu bivšeg hrvatskog reprezentativca Josipa Šimunića. Redatelj Jakov Sedlar na filmsko je platno prenio dosad nikad viđene snimke nogometaša rođenog u Australiji. Joe Šimunić toliko je želio nastupiti za Hrvatsku reprezentaciju da je prilikom prve velike utakmice u kockastom dresu zaplakao. Pred kamerom IN Magazina priznao je kako kćerkicu više voli uspavljivati nego mijenjati joj pelene, te da bi između večere sa suprugom i gledanja utakmice s prijateljima uvijek izabrao romantiku. Prilog donosi novinar IN magazina Bojan Kosijer.


Sljedeća postaja je Kučiće, selo u blizini Omiša. Povod je tamošnji vrhunski gastronomski specijalitet - bravetina na špici. Ovo autohtono jelo karakterizira poseban način pripreme, koji su na fešti svetoga Luke mještani otkrili novinaru IN magazina Gordanu Vasilju.


Poznato je kako su Kate Middleton, kraljica Elizabeta i Victoria Beckham velike ljubiteljice šešira. Za svečanosti više nije dovoljno imati samo prikladnu haljinu, već je važan i izbor tog modnog dodatka. Ekipa IN magazina u Londonu je posjetila studio jednog od najpopularnijih dizajnera šešira. Mjesto je to koje Engleskinje obožavaju! Novinarka IN magazina Svjetlana Matić gledateljima će pokazati neke od najkreativnijih modela ovog talentiranog kreatora!