Samo IN magazin donosi kako se snimala najgledanija turska dramska serija 'Sila'. Najbolja mlada glumica po izboru struke Iva Mihalić otkriva koja je tajna njezina uspjeha.

Šarmatni Mehmet iz serije 'Sila' ove će nedjelje sve obožavateljice provesti kroz vilu Boran age, vladara plemena Gendžo. Glumac Mehmet objasnit će gdje je ekipa 'Sile' pila kavu te će odvesti kamere na mjesto koje je Boranu posebno, odnosno u sobu njegove pokojne žene Jezde. Na balkonu agine vile pogled se proteže na grad Midyat, a glumac će objasniti zašto mu je to mjesto jedno od najdražih. Gledatelji će vidjeti kako su glumci reagirali na popularnost serije s obzirom da su dugo bili izolirani u ovoj zanimljivoj i povijesnoj regiji.

Gledatelji će u IN magazinu upoznati još jedno ekstremno zanimanje. Podvodni čistač samo za gledatelje emisije zaronio u zagrebačko more.

Najbolja mlada glumica po izboru struke Iva Mihalić otkriva koja je tajna njezina uspjeha. Glamurozna kuharica u kakao šnite unosi dašak agruma.

Katarina Rautek samo za kamere IN magazina otkrila smiruje li malog Dominika pjevajući pjesme ET-a. U top minutama otkrivamo koji su ljudi i događaji obilježili tjedan.