IN magazinu se pridružuje u voditeljskoj ulozi i popularna pjevačica Renata Končić Minea.

Među brojnim zabavnim formatima Nove TV jedan od dugovječnijih je upravo popularan IN magazin kojeg pratimo već šestu sezonu. U slavljeničkoj godini Nove TV i najgledanija lifestyle emisija priprema brojne novosti, a novi koncept krenuo je od 12.listopada. Glavna urednica Ivana Mandić zajedno s dnevnim urednicama i reporterkama Ivanom Nanut i Svjetlanom Matić, te timom od 11 novinara priprema brojna osvježenja, a osim novog studija, novog koncepta, rubrika, i brojnih zabavnih tema koje gledatelji imaju priliku već od danas pratiti, IN magazinu se pridružuje u voditeljskoj ulozi i popularna pjevačica Renata Končić Minea.
 


Mineu su u voditeljskoj ulozi gledatelji Nove TV već imali priliku gledati u emisiji humanitarnog karaktera Radna akcija, a o svojem angažmanu u IN magazinu kaže: 'Jako sam sretna s ovom prilikom koja mi je dana jer sam zaista uživala u dosadašnjoj voditeljskoj ulozi, i zahvalna sam što mi je od strane uredništva i produkcije IN magazina dano povjerenje i na ovoj emisiji koju neizmjerno obožavam i pratim od prvog dana. U novom studiju IN magazina osjećam se sjajno i iskreno se veselim novim izazovima.', izjavila je Renata Končić koja, kako kaže, pri tome neće zapostaviti niti svoju pjevačku karijeru.


Dugogodišnja glavna urednica IN magazina Ivana Mandić o novostima u emisiji kaže: 'IN magazin  dolazi u novom ruhu, no ono što je još važnije od toga, našim vjernim gledateljima pripremili smo brojne novosti i iznenađenja koje će novu sezonu zasigurno dodatno obogatiti sa korisnim, intrigantnim i ekskluzivnim i prije svega zabavnim sadržajem.'


Osim Mie Kovačić i Renate Končić Minee i dugogodišnji novinar i nositelj brojnih popularnih rubrika IN magazina Dalibor Petko u novoj sezoni ulazi u studio emisije te će jednom tjedno ugostiti zanimljive goste u svom zabavno glazbenom showu ''Petkom s Petkom''. Dalibor Petko, će se jednom tjedno - naravno petkom, u studiju IN magazina družiti s poznatim osobama s domaće javne scene.


''Silno smo uzbuđeni oko novog studija i svih novosti koje pripremamo, te iako sam dio emisije gotovo od samog starta, osjećam se kao na nekom novom početku. Petkom s Petkom postaje zabavni show koji će vrati glazbu u domove naših gledatelja, a već ovog petka zapjevat ćemo i družiti se s Tonyjem Cetinskim koji je moj prvi gost.“' izjavio je Dalibor Petko. ''Petkom s Petkom“ donosi i brojna iznenađenja kako za goste showa, tako i za gledatelje IN magazina, a su svemu će Daliboru Petku pomoći i suvoditeljica Renata Končić Minea.


Gledatelji će upoznati i ''Žene van domene'', tu je i nova rubrika ''Skrivena kamera'',''Makeover'', te neizostavne ''Jadrankine kućne čarolije''. Uskoro stiže i novi serijal zanimljivih intervjua s vrhunskim sportašima koje može napraviti jednako tako vrhunska sportašica i novinarka Doris Vrečko u svojoj rubrici ''Time out s Doris''.