Kako je bilo na zadnjem eventu i tko je zasjenio sve ostale? Što kažu najveće zvijezde, a što one koje to tek postaju? Kakva je Afrika, a kakva Azija?

Odgovore na sva ta pitanja, i mnoga druga, svakodnevno doznajete u IN magazinu. Za slučaj da ste ga propustili  ili nešto želite ponovo pogledati, tu je redizajnirana stranica IN magazina na našem web portalu. Na njoj svakodnevno donosimo ono što je bilo prethodni dan u IN magazinu, tako da je čekanje na neki propušteni prilog svedeno na najkraće moguće.

I proteklih dana naši vrijedni novinari pohodili su razne društvene događaje, radili intervjue sa zvijezdama i putovali u strane zemlje. Stoga, zavirite u našu izvrsno opremljenu arhivu i pronađite ono što vas zanima. Ako vam primjerice nije jasna golema popularnost klapa, možda će vam ovaj prilog pomoći da je napokon shvatite. Također, dokaz kako je Split „najluđi grad na svitu“ probajte naći na proslavi blagdana Sv. Duje, a ne propustite ni intervju s legendom domaće glazbene scene, Mišom Kovačem.

Kao što smo već rekli, sve ovo potražite i na webu, a vijesti iz IN magazina čitajte i na 320 stranici teleteksta Nove TV.