Spletke, zavrzlame i drama dobitna su kombinacija u novoj sezoni hit serije ''Kud puklo da puklo''. Uz pojačanje novih glumaca, ekipa se odlično zabavlja na snimanjima, a pred kamerama IN magazina iskreno su priznali tko je najveći štreber, a tko se uvijek izvuče improvizacijom.

Spletke, zavrzlame i drama dobitna su kombinacija u novoj sezoni hit serije ''Kud puklo da puklo''. Uz pojačanje novih glumaca, ekipa se odlično zabavlja na snimanjima, a pred kamerama IN magazina iskreno su priznali tko je najveći štreber, a tko se uvijek izvuče improvizacijom. Uz to, mladi glumac Petar Burić otkrio je IN magazinu s čim se stalno bori i što mu zadaje najviše glavobolje na snimanjima.


Imati čak dvadeset osvojenih državnih naslova podatak je kojim se mogu pohvaliti tek rijetki. No članice ženskog softball kluba Princ žive taj život. Fascinirani time, ali i činjenicom da su se okitile trećim mjestom na nedavno održanom Europskom prvenstvu, ekipa IN magazina posjetila je ove sportašice na njihovu treningu, gdje su im otkrile sve tajne softballa koji je nastao u SAD-u. Priču donosi novinarka IN magazina Jelena Prpoš.
Tiha, mirna i povučena, ali kad je uhvati žuta minuta, svi u njezinoj blizini umiru od smijeha. Ovim riječima kolege iz showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' najčešće opisuju Maju Posavec. Maja je svoj trenutak slave napokon dočekala pobijedivši u ulozi Toni Braxton. Zašto nije zadovoljna ocjenama žirija te zašto Dušan Bućan, kojem se kolege iz showa najviše smiju, redovito dobije najmanje bodova, otkrila je novinarki IN magazina Sanji Kuzmanović.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju