Ekipa IN magazina bila je na premijeri animiranog filma „Mali princ“ nastalog na temelju besmrtne knjige Antoinea de Saint Exuperyja.

Ekipa IN magazina bila je na premijeri animiranog filma „Mali princ“ nastalog na temelju besmrtne knjige Antoinea de Saint Exuperyja. Premijeri su prisustvovali brojni celebrityji, od glumaca koji su posudili glasove, a to su Goran Grgić, Nataša Janjić, Olga Pakalović i Mara Picukarić, pa do ostalih koji su na premijeru poveli svoju djecu.


Francuzi su već odavno podignuli slastičarstvo na razinu umjetnosti. Ekipi IN magazina to je demonstrirao slastičar, dobitnik laskave nagrade za najboljeg u Francuskoj, koji je pred kamerama IN magazina također otkrio koji trendovi danas vladaju u slastičarstvu.
Ponekad čovjek pogleda svoje fotografije i nije mu jasno kako, iako u stvarnosti ne izgleda loše, na njima uvijek ispadne užasno.

IN magazin će gledateljima otkriti trikove zvijezda uz pomoć kojih svatko može na fotografijama izgledati, ako ne sjajno, onda zasigurno puno bolje!