PONEDJELJAK, 17.25

Ekipa inMagazina gledateljima će donijeti ekskluzivne intervjue s nogometašem Danijelom Pranjićem i glazbenikom Zlatanom Stipišićem Gibonnijem.
Jeste li znali da mnoge žene depiliraju cijelo lice? Neke to rade kako bi mogle što bolje nanijeti tekući puder, a druge zato jer imaju hormonalne probleme. Neželjene dlake najčešće se pojavljuju na nausnici i bradi. Postoje brojne metode kojim ih se može otkloniti: od voska do lasera. No, ekipa inMagazina će se pozabaviti najnovijom metodom kojom se, osim depilacije lica, mogu oblikovati i obrve. Sve o jednoj od najstarijih metoda, depilaciji koncem, istražila je ekipa inMagazina.
U ove dana kad se svi osjećaju slavljenički vrijede neka malo slobodnija pravila pri odijevanju svečane odjeće. A, kad pričamo o svečanoj odjeći nemoguće je zaobići šljokice i perje koje bilo kojoj odjevnoj kombinaciji daju onaj instant glamur. Kako ih kombinirati i u kojim situacijama ih je primjereno odjenuti? Kakav make up uz njih nositi? Odgovore je istražila ekipa inMagazina.