Ove je godine u Hrvatskoj prvi puta obilježen svjetski dan vitiliga. IN magazin gledateljima otkriva više o toj kožnoj bolesti.

Ove je godine u Hrvatskoj prvi puta obilježen svjetski dan vitiliga. IN magazin gledateljima otkriva više o kožnoj bolesti od koje je bolovao Michael Jackson i zbog koje je dugo patila uspješna manekenka Chantelle Winnie. IN magazin gledateljima će otkriti i kako se liječi, te zašto se javlja.

Rijetki se mogu pohvaliti da imaju čak dvadeset osvojenih državnih naslova. Međutim, članice ženskog softball kluba Princ mogu se pohvaliti upravo time. Fascinirana time, ali i činjenicom da su se okitile trećim mjesto na nedavno održanom europskom prvenstvu, ekipa IN magazina posjetila je ove sportašice na njihovu treningu, gdje su im otkrile sve tajne softballa koji je nastao u SAD-u.

Vrijeme je za Skrivenu kameru, i to s Mejašima u glavnoj ulozi! Zahvaljujući Denisu Dumančiću, Mejaši su se našli na meti skrivene kamere. Kako i zašto, te što se dogodilo, gledatelji mogu pogledati u IN magazinu!