PETAK, 17.25

Uvježbavaju se glasnice, biraju svečane toalete, osmišljava poseban repertoar. Domaći glazbenici pripremaju se za nastupe u najluđoj noći u godini. Neki od njih Novu će godinu slaviti čak nekoliko dana. Gdje će za doček Nove godine pjevati Severina, Rozga, Gibonni, Tereza, Zečić i ostale domaće zvijezde, istražio je reporter inMagazina Davor Garić.

Mnogi ih nazivaju vladarima balkanske glazbene industrije. Oni su Goran Bregović i Tonči Huljić. U paralelnom intervjuu Saše Knežića gledatelji će doznati zašto Bregović nije imao lijepo mišljenje o Dalmatincima, kako mu je pošlo za rukom nagovoriti Huljića da propjeva te koju je svoju tamnu stranu Huljić morao obuzdati.

Ana Stunić prošlog se tjedna prisjetila svojih osnovnoškolskih dana i nakratko se vratila u djetinjstvo. S učenicima osnovne škole koju je i sama pohađala, izrađivala je ukrase i poklone štićenicima domova za nezbrinutu djecu. Dirljivo je bilo vidjeti i njezin susret s bivšom učiteljicom. Ana je za inMagazin ispričala i kako će provesti blagdane te otkrila kako je vrlo spretna u pečenju blagdanskih kolača.