U današnjem IN Magazinu vodimo vas na najluksuzniju jahtu proizvedenu u Hrvatskoj, vrijednu vrtoglavih 26 milijuna eura.

U današnjem IN Magazinu vodimo vas na najluksuzniju jahtu proizvedenu u Hrvatskoj, vrijednu vrtoglavih 26 milijuna eura. Brodosplitov adut izazvao je oduševljenje na Monaco Yacht Showu, a namijenjen je za krstarenje Mediteranom, Karipskim otocima, ali i oceanskim plovidbama. Na hrvatsku ljepoticu "Katinu" vodi vas Gordan Vasilj.

Iako u prošloj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" nije pobijedila, Ivana Marić sve je oduševila transformacijom u Jacquesa Houdeka. O njezinoj preobrazbi u korpulentnog pjevača sjajnog glasa, javost bruji danima. A Ivanu je cijelo vrijeme brinula samo jedna stvar - hoće li Jacques biti zadovoljan njezinom izvedbom. Naša Sanja Kuzmanović dvoje je pjevača pozvala da zajedno pogledaju izvedenu točku. Kako je Jacques reagirao, pogledajte današnjoj emisiji.

Poznato je da su muškarci veliki ljubitelji borilačkih sportova. Ali jeste li znali da u posljednje vrijeme sve više žena posjećuje boksačke mečeve? Bornu Rajić tako često možete vidjeti u prvom redu kako prati najpopularnije borce. Uz brojne ljepotice, u publici redovito sjede i oni koji se najviše brinu za boksača koji je u ringu, a to su članovi obitelji. Jednog od naših najiskusnijih boraca Ivicu Truščeka uvijek prati supruga s malom djecom. Otkrila nam je kako im objašnjavaju katkad surove scene koje su sastavni dio ovog sporta.

Ivan Zak ovih je dana dovršio snimanje svojeg novog videospota čije vam kadrove ekskluzivno pogledajte u današnjem IN magazinu. S popularnim glazbenikom razgovarali smo na njegovu splitskom koncertu, na kojem je u trans bacio more obožavateljica. Zak nam je, među ostalim, priznao kako je svojevremeno prvi u zemlji koketirao s folkom, a danas, kad je folk stvar prošlosti, s narodnjacima koketira više od pola estrade.


Jarun i Bundek dva su najpoznatija zagrebačka jezera. No jeste li znali da Zagreb krije još 12? Na jedinstvenom divljem prostoru Savice, samo nekoliko kilometara od središta grada, nalazi se iznimno vrijedan rezervat u kojem žive mnoge zaštićene životinjske. Kako je nastao i tko se brine o ovom jedinstvenom zaštićenom krajoliku, otkrit će vam djed Drago i njegov unuk Lovro u novom nastavku rubrike ''Veliki koraci malog Lovre''.

Pjesnikinja iz Slavonskog Broda poželjela je na promociji svoje zbirke pjesama osim stihovima očarati i novim izgledom. Kako bi joj se san i ispunio u pomoć je priskočio naš make over tim. Kako smo 51-godišnju Renatu transformirali do nepreproznatljivosti, otkrit će vam naš Davor Garić.

Rusi ne preživljavaju hladne zime samo pomoću votke. BORŠČ , zdrava gusta juha, u hladnim je danima neizostavna. Majstori kuhinje kažu da se pravi boršč raspoznaje po tome što u njemu žlica stoji uspravno. Je li to uspjelo i našem Zoranu Deliću, provjerite u Podravkinom ručku za sutra.