ČETVRTAK, 17.25

Tradicionalni gala božićni koncert Ive Gamulina Giannija i ovaj put upotpunili su i njegovi prijatelji i zvijezde. Proslavljeni hrvatski tenor zapjevao je sa španjolskom pjevačkom divom Pastorom Soler, a posebna gošća bila je zvijezda ´Stelle´, Vanda Winter, ali i Maja Blagdan.


Sasvim posebne blagdane uživa Ivana Plechinger i njezina obitelj. Iako im je u ovo božićno vrijeme najvažnije da su zajedno, uživanje u toplini doma dodatno upotpune prigodnim pjesmama. Naime, ova vesela obitelj izdala je svoju prvu zajedničku, božićnu pjesmu, a videouratkom za nju svima su htjeli pokazati kako izgledaju blagdani u njihovu domu.


Održati bračnu harmoniju, pogotovo u svijetu poznatih, gdje se tračevi o nevjerama šire poput virusa, nije lagan zadatak. Neki parovi uspješno su odolijevali zlim jezicima i desetljećima su bili uzor drugima, sve donedavno, dok na pragu šestog, sedmog ili čak osmog desetljeća života nisu napravili veliki zaokret. Ekipa inMagazina pokušala je doznati zašto se bračni supružnici odluče razvesti u kasnijoj dobi.


Ekipa inMagazina donosi istražila je gdje će nastupati najpopularniji hrvatski izvođači.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju