IN magazin gledatelje vodi u Split, gdje su pjevač Giuliano i njegova supruga Kristina bili domaćini humanitarnog projekta „Večera s porukom“.

IN magazin gledatelje vodi u Split, gdje su pjevač Giuliano i njegova supruga Kristina bili domaćini humanitarnog projekta „Večera s porukom“. Poznati bračni par otkrio je kako su proslavili 13. godišnjicu braka, Andrea Šušnjara pohvalila se kako se ovih dana seli u Zagreb, a Viktorija i Dino Rađa putovanjem u Atenu. Splitska kraljica aerobika Nataša Bebić priprema pak stand-up komediju. Prilog donosi novinar IN magazina Gordan Vasilj.


Prema nekim istraživanjima žene plaču čak četiri puta više od muškaraca. IN magazin donosi priču o tome zašto muškarci plaču rijetko i zašto se sakrivaju kada to rade.


Zovu je kraljicom jeseni, što i ne čudi jer, osim što je nevjerojatno ukusna, u potpunosti je iskoristiva. Kod nje je sve jestivo: od sjemenki do kore. Naravno, riječ je o bundevi. No, mnogi ne znaju da postoji čak 800 vrsta ovog čarobnog ploda. Podatak vrijedan divljenja, zar ne? Prilog donosi novinarka IN magazina Lana Samaržija.