IN magazin gledateljima predstavlja skrivenu stranu zagrebačkog HNK-a.

IN magazin gledateljima predstavlja skrivenu stranu zagrebačkog HNK-a. Uz vodstvo glumaca, ekipa IN magazina gledateljima će otkriti tajne hodnike i podzemne prolaze, te se prisjetiti slavnih posjetitelja, ali i brojnih ljubavi koje su počele upravo na sceni ovog kazališta.


Zvijezdu sljedeće priče nazivaju plitvičkim Jamesom Bondom. Ovaj naziv zaslužila je svojim zanimanjem, ali i oznakom 007 koja je ugravirana na njezinoj znački. Ona je prva hrvatska čuvarica prirode, a u opisu njezina posla stoji monitoring životinja te nadzor šuma i jezera. Pištolj sa sobom nikad ne nosi, a jedino što joj stvara neugodu jest tišina šuma. Kako je to biti jedina žena rendžerica u ovom nacionalnom parku, gledatelji mogu otkriti u još jednoj rubrici „Žene izvan domene“.


IN magazin donosi intervju s prošlotjednim pobjednikom TLZP-a, Sašom Lozarom, koji ne prestaje oduševljavati svojim transformacijama. Saša je pred kamerama IN magazina priznao da, iako je dosad u showu dosta puta bio u ulozi žene, još ni jednom nije obuo visoke pete.


Zadržavanje daha sasvim je suprotno prirodnim potrebama svakog ljudskog bića. Između ostalog, povećava puls i razinu hormona dok se tijelo bori s nastalom situacijom. Ova tehnika dobro je poznata svim roniocima na dah, pa tako i višestrukom svjetskom prvaku koji kaže da je ključ uspjeha u ovom sportu ostati miran. Goran Čolak se s nedavno održanog natjecanja u Italiji vratio s još jednim zlatom te kaže kako ga pokreće pomicanje vlastitih granica. Na treningu s ovim rekorderom bila je novinarka IN magazina Jelena Prpoš.