Osim po glazbenom opusu, Dražen Zečić poznat je i po svom vinu i pršutu. Delicijama koje proizvodi, nesebično i često počasti kolege i prijatelje. Sa Zekom, kako mu tepaju najbliži, razgovarali smo na njegovu zagrebačkom nastupu.

Osim po glazbenom opusu, Dražen Zečić poznat je i po svom vinu i pršutu. Delicijama koje proizvodi, nesebično i često počasti kolege i prijatelje. Sa Zekom, kako mu tepaju najbliži, razgovarali smo na njegovu zagrebačkom nastupu. Poznati glazbenik nam je povjerio čega se sve u životu odrekao zbog karijere, zašto misli da nije dobro dugo biti na estradnom vrhu, te čega se to najviše boji.


U današnjem IN magazinu odvest ćemo vas u Kučiće, selo u blizini Omiša. Povod je tamošnji vrhunski gastronomski specijalitet - bravetina na špici. Ovo autohtono jelo karakterizira poseban način pripreme, koji su na fešti svetoga Luke mještani otkrili našem Gordanu Vasilju.


Smatra se da je vjenčanje jedan od najljepših, ali ujedno i najstresniji događaj u životu. Stoga je dobra priprema svadbenog slavlja više nego važna. A da bi se na vrijeme pripremili još jednom se pobrinuo Wedding Expo. Na najposjećeniji sajam vjenčanja u regiji vodi vas Sanja Kuzmanović.

''Srce mi je puno radosti, Severinu i Igora, spojila je sudbina'', ovim je riječima Dragan Kojić Keba dao blagoslov Severini i svom sinu Igoru. Keba je otkrio i kako će se veliko slavlje održati 22. studenog i to za oko 400 do 500 gostiju. Tko se najviše brine o detaljima najvećeg regionalnog vjenčanja pogledajte u današnjem IN magazinu.


U novom nastavku "Makeovera" blogerica Dora za svoj je 30. rođendan poželjela potpuno promijeniti izgled. U pomoć je pozvala našeg Davora Garića i tim stručnjaka koji su joj osmislili novu frizuru, lice uljepšali glamuroznim make upom, a šlag na torti bila je i atraktivna haljina koja je istaknula sve njezine vrline.

Sinoć se dvorana Lisinski orila od smijeha. Razlog? Svečana premijera kultne predstave "Audicija". I 30 godina nakon premijerne izvedbe, aktualnim skečevima, tjera suze na oči. A smijat će se gledatelji u mnogim hrvatskim gradovima jer turneja "Audicije" je tek započela.Mjesec listopad u cijelom svijetu posvećen je borbi protiv raka dojke. Aktivnostima u borbi protiv opake bolesti, koja pogađa sve veći broj žena, ali i muškaraca, pridružila se i Hrvatska. Doznajte koji sve faktori mogu pridonijeti razvoju bolesti te kako obaviti samopregled.


Jedna od stvari koju povezujemo s Kanadom definitivno je i javorov sirup koji pak u kombinaciji sa svinjskim rebarcima obećava kraljevski ručak. Odlazimo u Podravkinu kuhinju u kojoj vas čeka Zoran Delić. Dobar tek.