I ove su godine hokejaši Medveščaka odjenuli ružičaste dresove i tako podržali kampanju protiv raka dojke.

Mike Tyson, Charlie Sheen i Justin Bieber samo su neke svjetske zvijezde koje su imale problem s kontrolom bijesa. Svi smo katkad u afektu rekli ili napravili nešto zbog čega smo kasnije požalili. No kad ste slavni, teže vam se prašta. Naša Sanja Kuzmanović donosi priču o zvijezdama s ovih prostora koje prati glas da su kratkog fitilja. 

Zbog bračnih problema Zlatan Zuhrić Zuhra potražio je pomoć bračne savjetnice. Uskoro se našao između dvije vatre: supruge i opasne liječnice. Ipak, to mu se nije dogodilo u stvarnosti, već u predstavi ''Metoda za brak'', u kojoj glumi. Bio je to povod da sa Zuhrom pročešljamo tematiku muško-ženskih odnosa. Tako smo doznali zašto se nikad nije službeno oženio te zbog čega ne voli govoriti o svojoj djevojci.

''Paprene kuglice'' danas su zapaprile karizmatičnoj Borni Rajić. Bi li se prije odrekla ljepote ili pameti, što bi radila s bivšim suprugom Lukom Rajićem i Bradom Pittom na pustom otoku te zašto više voli ukroćene pastuhe od zločestih muškaraca... To je tek dio škakljivih pitanja na koja je odgovorila osebujna Borna, koja će uskoro objaviti i prvu knjigu. Paprene kuglice donosi naš Davor Garić.

I ove su godine hokejaši Medveščaka odjenuli ružičaste dresove i tako podržali kampanju protiv raka dojke. Od opake bolesti u posljednje vrijeme obolijeva i sve više muškaraca. Odlaze li i hokejaši na pregled grudi ili samo pružaju potporu ženama, doznajte u prilogu Bojana Kosijera.

Sad već bivša farmerica Sara rođendan je proslavila sa svojom obitelji i prijateljima. Želja za domom očito je prevagnula u ogledu snaga s Anom. U otvorenom razgovoru otkrila nam je što ju je toliko mučilo na Farmi, a saznali smo i tko su glavni "igrači" na najpoznatijem seoskom imanju. Aleksandra Keresman.

Završio je još jedan BIPA Fashion-hr. Kao i svaki put dosad, uz modnu su se pistu okupile brojne zvijezde. Uz to što smo vidjeli nove kolekcije najpoznatijih domaćih dizajnera i doznali nove trendove, bila je to prilika da pročavrljamo s poznatima. Tako smo saznali zamjeraju li Indira i Boris napuštanje Colonije Kamenom i o čemu Anđa Marić piše u novoj knjizi.


Gastarbajteri iz Imotske krajine koji u Munchenu zarađuju za kruh, tema je predstave "Bljesak zlatnog zuba", kojom kazalište Komedija slavi 65. rođendan. Svojih se gastarbajterskih godina za nas prisjetila Zdenka Kovačićek, a Sandra Bagarić opisala je tvrdoglave Imoćane. Doznali smo i hoće li vjenčanje na sceni Vandu Winter potaknuti na to da ubrza vlastito. Prilog Maruše Stamać.


Dumplingsi, knedle, okruglice, ravioli... Nije važno jesu li kuhani, pareni ili prženi, rado su viđeni na jelovnicima svih kontinenata. Zajednički sastojak im je lagano tijesto, a punjenje ovisi o tome jeste li ljubitelj slanih ili slatkih jela. Za sve ljubitelje ovih malih, ukusnih paketića, toplo preporučujemo recept naše Ive Pehar.