Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić pridružila se velikom volonterskom projektu "72 sata bez kompromisa".

Naša proslavljena atletičarka Blanka Vlašić pridružila se velikom volonterskom projektu "72 sata bez kompromisa". Blanka se udružila s članovima udruge Lastavica koja pomaže osobama s poteškoćama u razvoju. Za IN magazin otvoreno je progovorila o svom odnosu prema vjeri, ali i otkrila kako joj je najveća želja postati majka.


Jeste li znali da raspoznajemo čak 800 vrsta bundeve?  Ne propustite priču Lane Samaržije.

Ne propustite prvi nastavak "Paprenih kuglica"; rubrike u kojoj će poznata lica naše javne scene odgovarati na nimalo jednostavna i pomalo škakljiva pitanja. Naš Davor Garić ponedjeljak je zapaprio legendarnom Zlatku Pejakoviću.  Kako mu supruga tepa? Što bi u zaglavljenom dizalu radio s manekenkama za donje rublje, I zašto si je iz zavođenja sam dao jedinicu - doznat ćete u minutama koje upravo kreću.


Žlica meda, maslinova ulja i čaša integralnog brašna. Ne, ovo nije recept za još jedan kolač već dio namirnica prave pseće torte. Akterica naše iduće priče prva je hrvatska slastičarka za pse. Vlasnica čak devet pasa otkrila nam je koliko se razlikuju naše i pseće slastice i čime sve vaši kućni ljubimci mogu zasladiti brk.


Nakon što je godinama zbog dotrajalosti bilo zatvoreno, na opće veselje stanovnika Malog Lošinja njihovo je kino ponovo otvoreno. Na velikom platnu uživali su u projekciju Zvizdana - najnagrađivanijeg domaćeg filma godine. Kako i priliči crvenim tepihom u Lošinju prošetao je redatelj Dalibor Matanić i glavna glumica Tihana Lazović.

Najpoznatiji domaći modni dizajneri dobili su priliku svoje kreacije izložiti u prelijepom ambijenutu Guvernerove palače u Rijeci. Atraktivne haljine i neodoljive vjenčanice na lijepim manekenkama prošetale su Pomorskim i povijesnim muzejom hrvatskog Primorja. Bila je to prilika da doznamo tko posjeduje najekstravagantniju vjenčanicu i kako vitke manekenke gledaju na početak ere plus size modela.


Nakon samo dva tjedna boravka na najpoznatijem seoskom imanju u zemlji Nedjeljko Bugarija napustio je Farmu. Nakon poprilično neprijateljskog dočeka, sad već bivši famer, priznao nam je kako se borio s predrasudama i klanovima. Situacija na Farmi svakog je dana sve napetija. Stvari će nesumnjivo dodatno zahuktati dolazak dvoje novih izazivača.

Možda ste navikli da su rolade uglavnom slatke. No naša maštovita Iva danas vam priprema pileću roladu punjenu gljivama i tajnim sastojkom. Dobar tek.