Gledatelji će se u IN magazinu vikend moći podsjetiti najzanimljivijih priča koje su imali priliku vidjeti proteklog tjedna u IN magazinu

Od ove nedjelje, gledatelji će se u IN magazinu vikend moći podsjetiti najzanimljivijih priča koje su imali priliku vidjeti proteklog tjedna u IN magazinu!

Ubrzan rad srca, lagana mučnina, vrtoglavica i nesuvisle misli. Nema potrebe za panikom, ne radi se o prehladi, već o - zaljubljenosti!


Ona čovjeka može natjerati da učini stvari koje mu inače možda nikad ne bi pale na pamet. Neki su zbog ljubavi obišli svijet, a neki vozili cijelu noć, samo da nakratko zagrle voljenu osobu. Kristijan Ugrina, Maja Šuput, Sandi, Hrvoje Šalković i mnogi drugi povjerili su novinarki IN magazina Sanji Kuzmanović što su sve bili spremni napraviti zbog ljubavi!

Iako je osvojila brojna zlatna odličja kao što su one sa Olimpijskih igara, Europskog prvenstva i Dijamantne lige, Sandra Perković ostala je pristupačna i simpatična djevojka iz susjedstva. U malom ženskom razgovoru s novinarkom IN magazina Lanom Samaržijom, poznata atletičarka dotakla se svojih uspjeha i strahova, a za kamere IN magazina ispričala je i kako se provela na zasluženom godišnjem odmoru u Dalmaciji.

Kroz njegove ruke prošle su tone i tone različitog kamenja, što ne čudi s obzirom na to da je kamenoklesar. Junak ove priče u svojem je rodnom mjestu nedavno započeo gradnju kamenog Križnog puta. Bit će to, kako je povjerio ekipi IN magazina, fizički najzahtjevniji Križni put, ali ujedno i onaj s kojeg će se pružati najljepši pogled. Gledatelje u Posedarje vodi novinarka IN magazina Jelena Prpoš.