Ekipa IN magazina družila se s Best modelima Hrvatske 2015., Splićanima Ines Kelavom i Stankom Jermelićem.

Ekipa IN magazina družila se s Best modelima Hrvatske 2015., Splićanima Ines Kelavom i Stankom Jermelićem. 20-godišnja studentica turističkog menadžmenta i 24-godišnji kickboksač koji studira na Pravnom fakultetu i radi kao vježbenik na Općinskom sudu u Splitu uvjerljivo su slavili na nacionalnom izboru. S okrunjenom splitskom ljepoticom i ljepotanom razgovarao je novinar IN magazina Gordan Vasilj.


Pjesme koje Tonči Huljić sklada za domaće pjevače poput Jelene Rozge i Magazina sada će biti stavljene na čekanje. Ovaj poznati glazbenik sprema se za izazov života – naime, priprema mjuzikl, i to u suradnji s nagrađivanim i proslavljenim piscem Mirom Gavranom. O čemu se radi, otkrio je novinarki IN magazina Dijani Kardum.


Tradicionalni zagrebački plesnjaci vraćaju se na velika vrata. Čini se da su se Zagrepčani, zasićeni uobičajenim mjestima za izlazak uz glasnu urbanu glazbu ili narodnjački melos, odlučili vratiti u prošla vremena. Za sve je kriva strast prema tangu, plesu koji je pokorio metropolu.