IN magazin doznaje što nas očekuje u filmskoj budućnosti.

Richard Gere, Gerard Depardieu, Orson Welles i Omar Sharif svjetski su poznate glumačke zvijezde koje su filmove snimale u Zagrebu. Ulice glavnoga grada mnogo su puta inspirirale holivudske filmaše, a filmovi snimani na njima osvojili su čak četiri Oskara. IN magazin se prisjeća slavnih dana i doznaje što nas očekuje u filmskoj budućnosti.


Vrata svojeg doma ovih dana je ekipi IN magazina otvorila Pamela Ramljak. U njemu u idili živi sa suprugom Mladenom. S IN magazinom je podijelila svoje intimne trenutke te otkrila male rituale koje ona i suprug imaju, ali i tko ima glavnu riječ u kuhinji. Čime izluđuje Mladena, a čime on nju, gledatelji mogu doznati u priči koju donosi novinarka IN magazina Sanja Kuzmanović.


Garešnica je grad od 3 700 stanovnika, a postao je poznat u cijelome svijetu zahvaljujući jednom profesoru geografije koji je u svoju učionicu doveo predavače iz cijeloga svijeta. Dubai, SAD, Afrika - nedostaje im još samo posjet Antartici, ali i to je u planu. Priču o ovom neobičnom nastavniku čiji učenici obožavaju njegov predmet donosi novinarka IN magazina Maruša Stamać.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju