Iako je osvojila brojna zlatna odličja, među ostalim na Olimpijskim igrama, europskom prvenstvu, i posljednje u dijamantnoj ligi, po četvrti put - Sandra Perković ostala je simpatična i pristupačna cura.

Tone teškog kamenja prošle su preko ruku junaka priče IN magazina. On je samouki kamenoklesar iz Posedarja, a prirodni materijali njegova su vječna inspiracija. Tako je nedavno započeo i gradnju kamenog križnog puta u svojem rodnome mjestu koju su podržali i europski umjetnici, a sagradio je i crkvu te vlastiti dom uredio drvenim skulpturama i ručno izrađenim namještajem.


Iako je osvojila brojna zlatna odličja, među ostalim na Olimpijskim igrama, europskom prvenstvu, i posljednje u dijamantnoj ligi, po četvrti put - Sandra Perković ostala je simpatična i pristupačna cura. Svjesna je da uz sportske uspjehe dolazi i druga strana javnog života. U razgovoru s novinarkom IN magazina Lanom Samaržijom Sandra se dotakla svojih uspjeha, strahova i posljednjeg putovanja, a bilo je mjesta i za pokoje ženske teme.