U veličanstvenom ambijentu tvrđave Svetog Mihovila u Šibeniku, sve je bilo u znaku nezaboravnih hitova Olivera Dragojevića

U veličanstvenom ambijentu tvrđave Svetog Mihovila u Šibeniku, sve je bilo u znaku nezaboravnih hitova Olivera Dragojevića. Kako gledatelji ne bi bili zakinuti za lijepe trenutke, IN magazin im donosi djelić nezaboravne atmosfere s gala koncerta. Legendarni pjevač, među ostalim, za kamere IN magazina opisao je najzanimljivije detalje sa svoje velike američko-kanadske turneje.


Bivši član boy benda Damir Kedžo pjevao je u ruskom Sočiju u kojem je na natjecanju mladih pop pjevača iz cijeloga svijeta izborio prvo mjesto! Damir je osvojio stručni žiri i višemilijunsku publiku ispred malih ekrana koji su mu dali svoj glas. Kedžo se kući vratio i s diskografskim ugovorom kojim će pokušati osvojiti publiku izvan granica Hrvatske. O pobjedi na natjecanju, planovima, željama ali i ljubavi, Damir Kedžo je pročavrljao s novinarom IN magazina Davorom Garićem.


Prošle godine primio ju je Davor Šuker, a sada je ima i Tony Cetinski. Poznati hrvatski glazbenik i pjevač itekako je zaslužio priznanje ''Prijatelj Španjolske''. Samo duetom s Joseom Carrerasom Tony je postao prvi europski pjevač izvan svijeta opere kojemu je pripala ta čast. A što ga sve veže za tu zemlju, ali i sve o njegovim izletima u operu, Tony je ispričao novinarki IN magazina Lani Samaržiji.


Napokon počinje i nova sezona Makeovera u IN magazinu! Procedura je vrlo jednostavna, a rezultati zapanjujući! Gledateljice se mogu prijaviti na mail inmagazin@novatv.hr, a onda će ih naš tim stručnjaka, frizera, šminkera i stilista pretvoriti iz Pepeljuge u pravu princezu! Nova frizura, glamurozni make-up i haljina o kakvoj su sve djevojke maštale kao male djevojčice... zvuči kao dan iz snova! Upravo tako. IN magazin je jedan takav priuštio trgovkinji Antoniji iz Zagreba, koja se iz kratkokose crnke pretvorila u senzualnu zlotokasu dugih uvojaka.