Današnji IN magazin započinje pričom o lijepoj šesnaestogodišnjoj Zagrepčanki Dei Maretić koja je sinoć proglašena najboljim hrvatskim Top modelom.

Današnji IN magazin započinje pričom o lijepoj šesnaestogodišnjoj Zagrepčanki Dei Maretić koja je sinoć proglašena najboljim hrvatskim Top modelom. Dea krajem godine putuje u Rim, gdje će braniti boje Hrvatske na svjetskom natjecanju najboljih modela, a u slučaju da pobjedu odnese i u Rimu, čeka je ekskluzivni manekenski ugovor vrijedan čak 200.000 eura! No Dea nije jedina ljepotica u obitelji Maretić. Naime, njezina sestra blizanka Mia nedavno je pobijedila na svjetskom natjecanju ''The Look of the Year''. Stoga je njihov otac otkrio IN magazinu kako je biti tata tinejdžerica koje su stvorene za svjetske modne piste. Priču donosi novinar IN magazina Davor Garić.


Ljubitelji mode uživat će u 20. jubilarnom izdanju BIPA FAHSION HR-a. U pet dana održat će se čak 16 revija, bit će predstavljena neka nova dizajnerska imena, a novim će se kolekcijama predstaviti i poznati modni kreatori. Kako bi gledatelji doznali barem djelić onoga što ih očekuje na velikom modnom događanju, ekipa IN magazina zavirila u modne radionice Ivice Skoke i dvojca Envy Room. Prilog donosi novinarka IN magazina Lana Samaržija.


Novinar IN magazina Gordan Vasilj razgovarao je s ljepoticom i bivšom Miss Universe Hrvatske Jelenom Maroš Franjkić. Ova splitska ljepotica koja se prije dvije i pol godine udala i rodila sina Ivana postala je vizažistica, a za IN magazin progovorila je o o novoj karijeri, braku i obitelji, ali i tračevima koji su je pratili kad je prije 8 godina okrunjena titulom misice.