IN magazin svoje gledatelje vodi u Hvar, gdje je prošli vikend održano peto izdanje lova na lignje 'Peškafondo Gariful Hvar 2015.'

IN magazin svoje gledatelje vodi u Hvar, gdje je prošli vikend održano peto izdanje lova na lignje 'Peškafondo Gariful Hvar 2015.' Za glazbeni dio bio je zadužen Marko Perković Thompson, koji na radost svojih mnogobrojnih obožavatelja trenutačno priprema novi album. Popularni pjevač ekipi IN magazina je, između ostalog, otkrio kako je izgledala proslava njegova 49. rođendana, što su mu poklonili najmiliji, kako se osjeća u 50. godini i je li popustljiviji roditelj od supruge Sandre. Prilog donosi novinar IN magazina Gordan Vasilj.


Čak 20 godina nakon rata, dijelovi Hrvatske još uvijek su pod minama. Na 'Večeri za sigurne korake' prikupljeno je 430 tisuća kuna za razminiranje Sisačko-moslavačke županije. Bila je to prilika da se prisutne uglednike upozna s tim živopisnim krajem, ali i da uživaju u sjajnim glazbenim izvedbama.


Na obroncima Bilogore, u selu Maglenča, nalazi se jedinstvena romska kuća u kojoj je prikazan život jedne od sedam skupina Roma u Hrvatskoj, Roma Lopara. Nekad vrsni trgovci konjima, danas uzgajaju lavandu i trude se očuvati svoje običaje. A zašto je ovim Romima sve u znaku crvene boje, zbog čega se kite zlatom i odijevaju šareno, te kako izgleda njihova tradicionalna kuhinja, gledatelji mogu otkriti u prilogu novinarke IN magazina Maruše Stamać.