Četvrtak 17.25

Za žene s Manhattana se kaže da su udane za modu, što dokazuje i podatak da samo na kozmetičke proizvode troše dvaput više od ostalih žena. Kakve onda naušnice, prstenje ili ogrlice preferiraju Njujorčanke? Nakit je odraz ženinog karaktera i pokazatelj njezinog modnog ukusa, a u posljednje vrijeme poznate zvijezde poludjele su za takozvanim cameo nakitom. Što je to i kojeg dizajnera nakita zvijezde traže kako bi zablistale na crvenom tepihu gledatelji će saznati u njujorškoj priči IN magazina.

Emisija donosi i recepte za autohtone hrvatske slastice. U Umagu je održan Folkslast, revija slastica Istre, Dalmacije, Zagorja, Slavonije i Like. Davor Garić nije odolio niti jednoj, pa u emisiji donosi detaljan opis slatkih užitaka.

U IN magazinu gledatelji mogu vidjeti kako je proslavljena deseta godišnjica postojanja Utočišta za medvjede u Kuterevu. Ove životinje uvijek će biti prioritet, tvrde tamošnji volonteri, a trenutačno posebnu brigu i pažnju pridaju medvjeđoj prinovi - devetomjesečnom Marku.