IN magazin otkriva neke od najzdravijih namirnica na svijetu. Kroz carstvo voća, povrća i sirove prehrane gledatelje će provesti Nada Rocco.

Ovosezonski Bipa Fashion.hr pokazao je neke od najljepših modnih priča nastalih u Lijepoj našoj. Oduševljenje ne prestaje ni zbog različitih inovacija zbog kojih se s pravom može reći da vodeći regionalni modni događaj može parirati svjetskim fashion weekovima. Novinarka IN magazina Ana Vela donosi najbolje trenutke!


IN magazin otkriva neke od najzdravijih namirnica na svijetu. Kroz carstvo voća, povrća i sirove prehrane gledatelje će provesti Nada Rocco koja je s ekipom IN magazina podijelila svoj recept protiv viroza. Naime, ova se glumica potpuno okrenula zdravoj prehrani, a želja joj je pomoću svoje knjige ženama otkriti tajnu dugovječnosti i mladolikosti. Priču donosi novinarka IN magazina Jelena Prpoš.


Ono što je Oliver Dragojević u Hrvatskoj, u Crnoj Gori je zasigurno Sergej Ćetković. Pjevač koji slovi kao romantičar predivnoga glasa mnoge je osvojio svojim baladama. Ovih dana boravio je u Hrvatskoj, gdje je predstavio novi album. O koncertu u Lisinskom, karijeri i obitelji razgovarao je s novinarkom IN magazina Dijanom Kardum.