Legendarna predstava "Audicija", koju je u bivšoj državi uživo pogledalo više od dva milijuna gledatelja, nakon 30 godina vraća se u Hrvatsku.

Legendarna predstava "Audicija", koju je u bivšoj državi uživo pogledalo više od dva milijuna gledatelja, nakon 30 godina vraća se u Hrvatsku. Uoči početka velike turneje, ekipa inMagazina zavirila je na probu, te s autorom i jednim od glumaca, Željkom Ninčićem, odnosno legendarnim likom Marinkom Ćutukom, razgovarala o nastanku kultne predstave, danima najveće slave i uzbuđenju uoči novih izvedbi koje će zasigurno ponovno izazvati veliki interes javnosti. Na probu "Audicije" gledatelje vodi novinar inMagazina Bojan Kosijer.


U Farmu večeras ulazi nova kandidatkinja. Diplomiranoj ekonomistici Aniti, koja je dosad show pratila samo putem malih ekrana, upravo će to možda biti prednost, a možda i otežavajuća okolnost. Ima li iskustva s radom na selu, koja je njezina strategija za ulazak u finale te koga smatra najvećom prijetnjom, otkrila je novinarki inMagazina Sanji Kuzmanović.


Janica Kostelić odavno ne skija, no sada se okušala u ulozi manekenke.Andrea Šušnjara pokazala je svoju senzualnu stranu u zagrljaju bivšeg mistera, a Goran Bogdan putuje na Azurnu obalu. Što je tamo radio i s kim, te ostale sočne priče iz života bogatih i slavnih donosi novinar inMagazina Davor Garić.