Intervju s Terryjem Crewsom pogledajte u nedjeljnom izdanju inMagazina, 5, srpnja u 17.20 sati.

Hollywoodski glumac Terry Crews nedavno je boravio u Monacu gdje je promovirao Zlatnim globusom nagrađenu humorističnu seriju „Brooklyn Nine-Nine“. Ovaj mišićavi 47-godišnjak karijeru je započeo kao NFL igrač. Na nagovor supruge Rebecce preselio se u Los Angeles kako bi slijedio svoj san i postao glumac.

Vječito nasmiješen otac petero djece danas je poznati glumac, a pamtimo ga iz humoristične serije „Svi mrze Chrisa“, filmova poput „Plaćenika“, „Djeveruša“, „Ulovi Smarta“ te reklama za dezodoran. U otvorenom razgovoru s novinarkom Ivanom Nanut, Terry je progovorio o tome kako je postao feminist.

Prije godinu dana napisao je knjigu „Manhood: How to Be a Better Man-or Just Live with One“ u kojoj govori o lošem tretmanu muškaraca naspram žena. Naime, to je i sam shvatio, te nakon što mu je supruga zaprijetila da će ga ostaviti, a djeca nisu s njim razgovarala, počeo je raditi na sebi, jer je shvatio da je problem u njemu. „Ponos je nešto što trebate pobijediti i riješiti ga se jer vas sputava da postanete bolji čovjek. Bilo da je riječ o ženama ili muškarcima“, rekao je Terry koji je između ostalog govorio i o vlastitom receptu za sreću, kakve su reakcije muškaraca i žena na njegovu knjigu te zašto ne može živjeti bez treninga.

Intervju s Terryjem Crewsom pogledajte u nedjeljnom izdanju inMagazina, 5, srpnja u 17.20 sati.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju