Filipa Juričića svojom ulogom okrutnog i osvetoljubivog Dinka Bilića u telenoveli "Larin izbor" iz tjedna u tjedan oduševljava gledatelje.

Ulogom glavnog negativca Dinka Bilića u telenoveli "Larin izbor", Filip Juričić osvojio je gledatelje, a svojim uvjerljivim dalmatinskim naglaskom uspio je zadovoljiti i najoštrije kritičare akcenata.

Talentirani glumac je do te mjere utjelovio lik okrutnog i osvetoljubivog Dinka da se njegova odbojnost, neotesanost i sirovost osjećaju i preko ekrana. Ipak jedina karakteristika koju Filip u stvarnom životu dijeli s Dinkom je da ponekad lako plane.

'Ja sam u životu puno naučio kontrolirati svoju bahatost, gnjev i tako i to su discipline koje svi trebamo kod sebe nekako bremzati jer, ne znam, i u poslu i životu teško je raditi s ljudima koji su takvi. Jednostavno nakon nekog vremena si malo izguran sa strane pa aj ti viči i gnjevi negdje sa strane, mi ćemo se tu probat nekako dogovorit.', priznao je glumac kako se naučio nositi sa svojim negativnim osobinama.

Što nam je još otkrio pogledajte u video prilogu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju