Ususret početku emitiranja nove sezone urnebesno smiješne serije Lud zbunjen normalan, u radnju nas uvodi ni manje ni više nego omiljeni Izet, odnosno glumačka legenda Mustafa Nadarević.

Ivana Nanut razgovarala je s popularnim glumcem serije 'Lud, zbunjen, normalan'. Mustafa Nadarević utjelovljuje jednog od najsmješnijih likova popularne serije. Izet je osvojio srca brojnih gledatelja svojim humorom, a u novim nastavcima bit će vjerujemo još 'luđi'. Nove nastavke najgledanije humoristične serije Nova TV donosi već ovog petka. Tko je postao zbunjeniji, normalniji i luđi saznat ćemo već u uzbudljivoj prvoj epizodi nove sezone u kojoj ćemo vidjeti naše omiljene likove koji su sada šest godina stariji.

Prošlo je nekoliko godina, ali se u životima sve tri generacije Fazlinovića i nije puno toga promijenilo. Problemi sa ženama kao neko prokletstvo prate Izeta, Faruka i Damira. Mali Džebra je porastao i vrijeme je da krene u školu, a njegovo školovanje će dovesti do sukoba između Damira i Izeta. Faruk je proširio biznis otvarajući Video produkciju, ali neće sve ići onako kako je planirao...

Ne propustite nove nastavke omiljene serije Lud, zbunjen, normalan ovog petka s početkom u 20.05 sati