Danas u 17.15 pogledajte kako je nakon koncerta koji je na Valentinovo održala u Beogradu Doris Dragović dala je ekskluzivni intervju inMagazinu

Nastupiti u Beogradu nakon punih 25 godina bilo je prekrasno iskustvo. Bio je to susret s ljudima koji su moje srce odašiljali ljubav - rekla je za inMagazin Doris Dragović. Poznata hrvatska pjevačica komentirala je i medijsku kampanju srbijanskih tabloida koji su njezine nastupe u Srbiji i prije no što se beogradski nastup održao prozvali debaklom.

Prije koncerta u Beogradu poruke podrške poslale su joj Jelena Rozga, Severina, Zorica Kondža, Danijela Martinović i mnoge druge hrvatske kolege rekla je Doris, a u ekskluzivnom razgovoru za inMagazin otkriva koje su joj kolege iz Srbije izrazile dobrodošlicu. U velikom intervjuu koji ćemo imati priliku pogledati u ponedjeljak u inMagazinu saznat ćemo i sve o fanovima koji su na Dorisin beogradski koncert doputovali iz Rumunjske. Doris je u razgovoru s urednicom inMagazina Ivanom Mandić između ostalog otkrila kome je na koncertu posvetila pjesmu 'Jedini', te što očekuje od koncerta koji će 8.ožujka održati u Novom Sadu.

Ne propusite sljedeće izdanje inMagazina!