inMagazin slavi 5. rođendan! Velikom slavlju prisustvovale su zvijezde koje najgledanija lifestyle emisija prati svih ovih godina.

Tim najgledanijeg zabavnog magazina u Hrvatskoj obilježio je svoj peti rođendani! inMagazin je slavlje priredio 'kod kuće', u redakciji, i to baš kako i priliči najglamuroznijoj televizijskoj prijateljici - u društvu brojnih zvijezda koje su se rado odazvale velikom rođendanskom slavlju.

 

'Jako sam uzbuđena što je iza nas već više od 1300 uspješnih emisija i što su gledatelji vjerno uz nas sve ove godine. S radošću nastavljamo dalje s jednakim entuzijazmom te s veseljem se prihvaćamo rada na novim zanimljivim prilozima, intrigantnim reportažama i dogovaranju velikih intervjua koje ćete uskoro gledati u inMagazinu. Ponosna sam na svoj tim novinara koji vrijedno na dnevnoj bazi prikuplja aktualnosti iz svjetske i domaće showbizz scene, a posebno sam zahvalna i svim gledateljima i suradnicima što prepoznaju naš rad i profesionalnost sve ove godine.'– povodom pete obljetnice izjavila je glavna urednica inMagazina Ivana Mandić.

Timu inMagazina došle su čestitati brojne zvijezde: Tony Cetinski, Jelena Rozga, Halid Bešlić, Vanda Winter, Tonči Huljić, Sementa Rajhard, Dražen Zečić, Jelena Veljača, Amar Bukvić, Dragan Despot, Doris Pinčić, Jole, Danijela Martinović, Ivan Zak, Jasmin Stavros, Mate Bulić, Matija Vuica, Denis Dumančić, Kristijan Milaković, Ante Vukičević, Marino Baždarić, Mirko Novosel, Maja Šuput, Indira, Helena Šopar, Aleksandra Dojčinović, Jadranka Salečić, Katarina Pentek, Pero Kozomara, Nenad Korkut.

 

 

Kao što nas svakodnevno već godinama kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije svakodnevno vode Mia Kovačić i Ana Stunić, i kroz posebno rođendansko slavlje provest će nas upravo ova poznata voditeljska lica. Televizijski događaj odvest će nas iza prepoznatljive scene koju svakodnevno gledamo na malim ekranima te će nas upoznati s cijelom pozadinom nastajanja najgledanijeg zabavnog magazina u Hrvatskoj. Svi zajedno prisjetili su se najdražih tema, brojnih inspirativnih putovanja te najintrigantnijih intervjua u proteklih pet godina. Bila su tu i brojna iznenađenja, a jedno od njih svakako je bio i dolazak kamere Nove TV u dom jedne od vjernih gledateljica.

Ekipu koja iza sebe ima impresivan broj od 1300 emisija predvodi glavna urednica Ivana Mandić, a nedavno su joj se u toj odgovornosti pridružile i dnevne urednice Svjetlana Matić i Ivana Nanut. Od 2009. kada je ova dnevna lifestyle emisija krenula s prikazivanjem, svoje vjerne gledatelje redovito zabavlja i informira tim novinara koji uključuje Anu Vela, Ivanu Nanut, Svjetlanu Matić, Sašu Knežića, Davora Garića, Gordana Vasilja, Anju Stevović, Lanu Samaržija, Jelenu Prpoš, Marušu Stamać, Ivu Divljaković, Ružicu Đukić i Dalibora Petka.

Gledatelji znaju da upravo iz inMagazina mogu pravovremeno saznati sve novosti iz svijeta kazališta, filma, literature, ali i informirati se i o omiljenim serijama koje redovito prate na malim ekranima. Svoju vjernost gledatelji su tako kroz proteklih pet godina nebrojeno puta potvrdili, a to je i rezultiralo i titulom najgledanijeg zabavnog magazina u Hrvatskoj s kojom se tim inMagazina može s ponosom pohvaliti i motivirano krenuti u stvaranje novih emisija.

Ne propustite glamuroznu rođendansku proslavu inMagazina! Budite s nama u 17.25