Na snimanju rubrike 'Petkom s Petkom' pjevačica Maja Šuput pokazala je još jednu vještinu. Po prvi se puta u životu okušala u ulozi vizažistice. Saznajte zašto Maja plače na vjenčanjima, kojem specijalitetu nije mogla odoljeti, kako je svladala zadatak šminkanja drugih te kome će zapjevati na svadbi.

Na snimanju rubrike 'Petkom s Petkom' pjevačica Maja Šuput pokazala je još jednu vještinu. Po prvi se puta u životu okušala u ulozi vizažistice. Maja je s ekipom inMagazina otputovala u Sisak kako bi iznenadila svoju obožavateljicu Mateu, kojoj su prijateljice odlučile prirediti nezaboravan susret. Saznajte zašto Maja plače na vjenčanjima, kojem specijalitetu nije mogla odoljeti, kako je svladala zadatak šminkanja drugih te kome će zapjevati na svadbi. InMagazin danas donosi i dvije ljubavne priče.

Prva je o ljubavnom dizajnerskom paru Lani Puljić i Luki Grubišiću, a druga o ljubavi, skladu i vječnoj odanosti bračnog para koji je proslavio 65 godina braka. Dok ovi parovi uživaju romantičnoj atmosferi svoga doma, ove će se godine brojni Hrvati po dozu snježnih radosti uputiti na svoja omiljena skijališta u Austriji, Italiji, Francuskoj... Među njima i brojni amateri i početnici. Saznajte zlata vrijedne savjete i male trikove kako se pripremiti za skijanje, kako pravilno izabrati opremu te pri tom proći što povoljnije. Otkrivamo i detalje iz svijeta snowbordanja, sve popularnije adrenalinske zabave mladih. Sve što morate znati prije odlaska na skijanje otkrijte u inMagazinu.