Došli, oduševili i odletjeli u Englesku - ukratko bi se mogao opisati dugoočekivani koncert 2Cellosa. Zagrebačka Arena bila je rasprodana, a dečki su, unatoč velikoj odgovornosti sviranja pred domaćom publikom, odradili vrhunski posao jer publici ni dva izlaska na bis nisu bila dovoljna.

Dečki iz 2Cellosa tvrde kako ih slava nije promijenila, te kako i dalje žive skromno stoga ih ponekad i čudi što plijene pozornost javnosti gdje god se pojavili.
 

Koncert održan u rasprodanoj Areni samo je dokaz koliko ih publika cijeni. Ipak dečki nam priznaju kako su se za ovaj koncert posebno pripremali. Teže je, kako kažu, nastupati pred domaćom publikom, a priznaju kako su imali veliku tremu.
 

Sve je prošlo savršeno osim jedne stvari koja je Stjepana posebno razočarala. Naime, u publici je prevladavao ljepši spol, ali se šale kako su ipak uočili ponekog muškarca. Nadaju se da će na sljedećem koncertu publika biti isključivo slabijeg spola.
 

'99 posto publike. Ali to nije dobro! Ja sam htio 100 posto. Vidio sam tih par muškaraca, smetalo mi je.', priznao je uvijek dobro raspoložen Stjepan.
 

Više u prilogu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju