Božićna čarolija polako, ali sigurno kuca na vrata. I dok se jedni vesele šarenim ukrasima i sjajnim lampicama, drugi smatraju da je za njih možda malo rano.

Iz tjedna u tjedan željno iščekujemo kako će izgledati nove transformacije natjecatelja popularnog glazbenog showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Gulianno i Mario Petreković u potpeticama, perikama i haljinama već se snalaze kao prave dame, a novinarki inMagazina Lani Samaržiji pokazali su umijeće brzog šminkanja te hodanja poput makenenki.

''Ništa nije sveto, sve je bruto i neto!'' - nerijetko se tako čini kada su u pitanju brakovi bogatih i slavnih. inMagazin donosi listu najkraćih brakova domaćih i inozemnih zvijezda koji za sudbonosnim DA katkad posežu iz interesa, samopromocije ili, pak, čistog hira. Davor Garić donosi i tajne uspješnog braka u današnje vrijeme stresa, te potpune otuđenosti, i to ne samo u svijetu poznatih.

Rukometašice Lokomotive ove godine proživljavaju jedne od najljepših trenutaka u povijesti kluba. Pozitivnu promjenu i trofeje dobile su uz pomoć novog trenera, nekada zlatnog hrvatskog olimpijca Irfana Smajlagića. Imaju li zagrebačke rukometašice vremena za izlaske, kako provode slobodno vrijeme te koje su tajne i taktike legendarnog hrvatskog trenera, saznajte u priči Bojana Kosijera.

Božićna čarolija polako, ali sigurno kuca na vrata. I dok se jedni vesele šarenim ukrasima i sjajnim lampicama, drugi smatraju da je za njih možda malo rano. No čini se da svijet za ove druge baš i ne mari previše jer je u najvećim svjetskim metropolama božićno ludilo već počelo. Kako to izgleda, primjerice u New Yorku ili Parizu, otkrit će vam Sanja Kuzmanović.

U rubrici Top minute inMagazin donosi: Zbog navodne ljubavi s čak 40 godina mlađim muškarcem, Neda Ukraden bila je top tema medija u regiji. Pjevačica Emina Jahović Sandal objavila je snimke svojeg prvog porođaja, a Doris Dragović održala je dva koncerta u Zagrebu i ponovno dokazala svoj status neuništive glazbenice. Za Top minute govore i Severina, Tony Cetinski i Vlatka Pokos. Pregled najuzbudljivijih showbizz trenutaka proteklog tjedna donosi Davor Garić.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju