Da Splićani u stopu prate svoje sugrađanke, potvrđuje prva današnja priča. U sljedećim minutama inMagazin donosi aktualnog i bivšeg Mistera turizma Hrvatske Ivicu Prižmića i Mateja Cvitanovića.

Da Splićani u stopu prate svoje sugrađanke, potvrđuje prva današnja priča. U sljedećim minutama inMagazin donosi aktualnog i bivšeg Mistera turizma Hrvatske Ivicu Prižmića i Mateja Cvitanovića. Riječ je o mladim, zgodnim sportašima i najboljim prijateljima, koji su na mjestu najljepšeg naslijedili jedan drugog. Poslasticu za nježniji spol donosi Gordan Vasilj.

Kada se temperature spuste ispod ništice naša kosa i koža trebaju posebnu njegu. Osobito pažljivi moramo biti odlučimo li posjetiti neko od skijališta. Kojim preparatima se trebamo njegovati, koje namirnice je poželjno konzumirati i što svakako trebate izbjegavati, istražila je Ana Vela.

One su mlade i zgodne, a atmosferu na košarkaškim utakmicama dovode do usijanja. One su, dakako, Cedevitašice, cheerleadersice koje svojim vrućim nastupima bodre navijače te su već devet godina sastavni dio svake Cedevitine utakmice. U idućim minutama pogledajte kako izgledaju njihovi nastupi, a simpatične djevojke otkrile su nam i tko su im najzgodniji košarkaši te kako je izgledala njihova najveća blamaža. Priču o Cedevitašicama donosi Sanja Kuzmanović.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju