Za svojeg posjeta Berlinu novinarka inMagazina, Ivana Nanut, razgovarala je s članovima grupe Scorpions. Kultni bend ove godine obilježava punih 50 godina na sceni.

Za svojeg posjeta Berlinu novinarka inMagazina, Ivana Nanut, razgovarala je s članovima grupe Scorpions. Kultni bend ove godine obilježava punih 50 godina na sceni. Poznati rockeri u svojoj su dugoj karijeri iznjedrili mnoge hitove, no jedna ih je pjesma posebno obilježila. Uspješnicom "Wind of change", izvedenoj u Lenjingradu 1988., najavili su pad Željezne zavjese i neka sasvim nova vremena.

Akter iduće priče nije mogao ni sanjati kako će za njegovim tatoo vještinama poludjeti nogometaši Liverpoola. Naime, početkom godine mladi je Karlovčanin dobio poziv da u Engleskoj posjeti našeg Dejana Lovrena i njegove suigrače kako bi im tijela ukrasio novim tetovažama. Što je sve iscrtao na slavnim nogometašima te hoće li ponovo krenuti put Liverpoola povjerio je Aleksandri Keresman.

Splitski avanturist Željan Rakela i njegova ekipa su na putovanju do ''vrata pakla'' posjetili Tursku te u regiji Kapadokija prošetali impresivnim podzemnim gradovima iz četvrtog stoljeća. U novom nastavku njihove avanture inMagazin će gledatelje upoznati i s Turčinom koji za sebe kaže da je spiljski čovjek te u svojoj vrlo neobičnoj kući novopečenim mladencima daruje boravak.

Alku Vuicu, Ivu Gamulina Giannija, ravnatelja Dubrovačkih ljetnih igara Mladena Tarbuka i čudo od djeteta violončelista Vida Veljaka spojio je rad na Giannijevoj novoj pjesmi. Spoj popa i klasike, uz dašak Alkina entuzijazma, rezultirao je potencijalnim hitom. Ekipa inMagazina bila je na snimanju na kojem se Alka javila čak s daleke Jamajke, a Gianni otkrio zašto mu je Doris Dragović svojevrstan duhovni mentor, kao i s kim bi još od svjetskih zvijezda volio zapjevati.